En god pastarett på kalde dager er aldri å forakte.
Prøv denne og fortell meg hva du syns :)
Dette treng du til 4 porsjoner:
- 600 gram Skinkebiff, reinskåret Edelgris (Gilde)
- 1 fedd Kvitløk
- 1 ss Chili
- 1 ss Paprika
- 1 ts Salt
- 1 ts Pepper
- 1 ss Rapsolje
- 2 stk Gulrot
- 1 stk Purre
- 1 dl Matfløyte
- 0,5 terning Kyllingbuljong
Sånn gjer du det :-)
Finhakk kvitløk og knus i morter sammen med chili, og bland sammen med salt og
peppermiks.
Vend biffene i krydderblandingen. Stek dem i ei panne med
olje på middels varme i ca 2 minutter på hver side. Trekk pannen til
side og etterstek på svak varme til de er gjennomstekte. Skjær
gulrøttene på langs med ostehøvel. Skjær purren i ringer. Kok pastaen i
rikelig vann. Legg i purre og gulrot i de siste 3-4 minuttene av tida.
Sil av vatnet, ha pastaen tilbake i kjelen og bland inn fløten og
buljongterningen mens kjelen står over svak varme.
Server hot skinkebiff med pasta-og grønnsaksblanding.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til å kommentere dette innlegget