torsdag 4. oktober 2012

Hot skinkebiff

En god pastarett på kalde dager er aldri å forakte. 
Prøv denne og fortell meg hva du syns :)
Dette treng du til 4 porsjoner:
  • 600 gram Skinkebiff, reinskåret Edelgris (Gilde)
  • 1 fedd Kvitløk
  • 1 ss Chili
  • 1 ss Paprika
  • 1 ts Salt
  • 1 ts Pepper
  • 1 ss Rapsolje
  • 2 stk Gulrot
  • 1 stk Purre
  • 1 dl Matfløyte
  • 0,5 terning Kyllingbuljong
Sånn gjer du det :-)
 
Finhakk kvitløk og knus i morter sammen med chili, og bland sammen med salt og peppermiks.
 Vend biffene i krydderblandingen. Stek dem i ei panne med olje på middels varme i ca 2 minutter på hver side. Trekk pannen til side og etterstek på svak varme til de er gjennomstekte. Skjær gulrøttene på langs med ostehøvel. Skjær purren i ringer. Kok pastaen i rikelig vann. Legg i purre og gulrot i de siste 3-4 minuttene av tida. Sil av vatnet, ha pastaen tilbake i kjelen og bland inn fløten og buljongterningen mens kjelen står over svak varme.
Server hot skinkebiff med pasta-og grønnsaksblanding.






 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å kommentere dette innlegget