mandag 8. oktober 2012

Havregraut

Havregraut eter eg til frokost minst 5 dager i veka. Det er lettvindt, det er sunt og eg syns det er
veldig, veldig godt. I tillegg så holder det meg mett lenge.

Til ein god frokost til deg sjølv treng du:
1dl lettkokte havregryn
1dl ekstralett mjølk
1dl vatn
1ss eplesyltetøy uten tilsatt sukker
kanel etter smak

Slik gjer du det:-)
Ha havregryn, kanel,  mjølk og vatn i ei panne. Kok opp under omrøring. Skru ned varmen og la det småkoke i eit par minutt. 
Ha i ei skål og fordel eplesyltetøy over den varme grauten.

Tips:
Istadenfor eplesyltetøy kan du bruke blåbærsyltetøy, nøtter, frisk frukt eller andre godsaker :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å kommentere dette innlegget