torsdag 18. oktober 2012

Chilikylling med kvitlaukspotetstappe

Det er godt med mat som smaker.
Som eg sikkert har nevt tidlegare så er eg glad i kylling i alle slags former.

Eg pleier å krydre eller marinere den i en frysepose og lar den ligge i kjøleskapet nokre timar.
Dette treng du til 2 porsjonar med chilikylling:
2-3 kyllingfiletar
1ss paprikapulver
1ss kvitlaukspulver
1ss chiliflak
0,5ss olivenolje.

Slik gjer du det:-)
Ha alt i en pose. 
 
Gni krydder
 
 og olje godt inn i kyllingfilet og sett kaldt til den skal steikast.

Steik kyllingfiletene i ei panne i 4-5 minutt på kvar side. Ha på salt og pepper. La filetene kvile mens du lager mosen ferdig. 

Oppskrifta på Kvitlauksstappen finn du her


Server med grønnsaker, evt frossen grønnsaksblanding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å kommentere dette innlegget