mandag 13. februar 2012

Cottage Pie med tomat/kjøttsaus

En tradisjonell Cottage Pie er en veldig vanlig rett å servere i Skottland og resten av UK. Du vil ofte finne den på menye til pub'er som serverer varm mat.
Den orginale Cottage Pie har egentlig brun saus i fyllet. Eg har valgt å gjøre litt om på denne.

Sånn gjer du for ein enkel, superduper rett til 4 pers:-)
Sett ovnen på 225°C
Kjøttsaus, Her er det fine med å ha denne sausen liggende ferdig i fryseren for den kan brukes til så utrolig mykje.
Hell sausen i ei god ildfast form.

Lag Potetstappe av 1 kg poteter.
Fordel stappen over kjøttsausen.

Pensle med ett Egg. 
Bruk gaffelen til å lage mønster i potetstappa.

Steik på 225° i 20-25 minutt


2 kommentarer:

  1. Den så spennende ut.Vanskelig å finne på noe nytt til middag. Denne har jeg lyst til å prøve. Skal lese flere av de andre innleggene dine også.

    Vil tipse deg om en giveaway på en ny blogg
    http://corallpurebeauty.blogspot.com

    Ha en fin kveld.

    SvarSlett
  2. Hyggelig at du finner noe som faller i smak :)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å kommentere dette innlegget