En tradisjonell Cottage Pie er en veldig vanlig rett å servere i Skottland og resten av UK. Du vil ofte finne den på menye til pub'er som serverer varm mat.
Den orginale Cottage Pie har egentlig brun saus i fyllet. Eg har valgt å gjøre litt om på denne.
Sånn gjer du for ein enkel, superduper rett til 4 pers:-)
Sett ovnen på 225°C
Kjøttsaus, Her er det fine med å ha denne sausen liggende ferdig i fryseren for den kan brukes til så utrolig mykje.
Hell sausen i ei god ildfast form.
Lag Potetstappe av 1 kg poteter.
Fordel stappen over kjøttsausen.
Pensle med ett Egg.
Bruk gaffelen til å lage mønster i potetstappa.
Steik på 225° i 20-25 minutt
Den så spennende ut.Vanskelig å finne på noe nytt til middag. Denne har jeg lyst til å prøve. Skal lese flere av de andre innleggene dine også.
SvarSlettVil tipse deg om en giveaway på en ny blogg
http://corallpurebeauty.blogspot.com
Ha en fin kveld.
Hyggelig at du finner noe som faller i smak :)
SvarSlett