Biffsnadder er jo ein typisk rett her i Norge. Eg har laga en litt annan variant av denne.
Her kan man velge å bare bruke grønnsaker som tilbehør for ett lavkarboalternativ.
Dette treng du til 4 porsjoner:
| 300gram strimla biffkjøtt |
| 1 raud paprika |
| Ein halv squash |
| Ein raudlauk |
| 4 sjampinjonger eller anna sopp |
| 300gram frosne grønnsaker ( f.eks amerikansk blanding ) |
3dl kremfløyte
Smør
Salt og pepar
Sånn gjer du det :-)
| Steik kjøtet. Gjer det i tom omgonger på relativt svak varme. |
| Fres grønnsakene i ei panne med smør |
Legg kjøtet sammen med grønnsakene og steik til kjøtet er mørt.
Det tar 5-10 minutt avhengig av kjøtet. Trekk steikepanna halvveis av plata men hold maten varm.
| Kok opp dei frosne grønnsakene etter anvisning på pakken. Sil av vatnet og steik grønnsakene i ei panne med smør. Tilsett kremfløyte. La småkoke litt og smak til med salt og pepar. |
Eg har valgt å servere denne med pommes noisettes men du kan som tidligare nevnt kutte ut potetene, eller bruk ovnstekte poteter.
God fornøyelse!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til å kommentere dette innlegget