Dette treng du til 4 personer:
800g Laksefilet, delt i 4 stk
salt og pepar
Smør til steiking
Saus:
1 vårlauk, finhakka
2ss finhakka timian
2ss finhakka persille
2ss smør
3dl fiskebuljong
1dl fløyte
salt og pepar
Slik gjer du :-)
Start med sausen
Fres vårlauk og urter i smør over middels varme i ca 3 min.
til vårlauken blir mjuk.
Hell over buljong. Kok til buljongen er redusert til halvparten.
Ha i fløyte og la sausen småkoke i ca 2. minutt.
Krydre med salt og pepar.
Salte og pepre fiskestykka.
Steik fisken i smør, 3-4 min. på kvar side.
Fordel fisken på fire tallerkener og hell den grøne sausen over.
Server med godt brød, ris eller poteter.Evt for eit lavkarbo alternativ berre med salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for at du tar deg tid til å kommentere dette innlegget