Marinade lager man enkelt og lettvint slik:
Til 2 pers trenger du:
1ts chiliflak ( Eg har kjøpt min pakke på innvandrerbutikk men du kan nok finne dette i gode matvareforretninger også)
10 sorte pepperkorn
1/2ts oregano
2ts paprikapulver
1ts kvitløkpulver
3ss olivenolje
1ss soyasaus
Ha krydderet i en morter og knus det godt.
Ha krydderblandingen sammen med olje og soyasaus i en plastpose. Legg så kyllinglårene oppi og bland godt. Legg dette kaldt gjerne over natt men minst eit par timer slik at smakene trekker seg godt inn i kyllinglåra.
Varm steikeovnen til 200 grader.
Ha kyllingen i ildfast form pass på å få med marinaden også slik at du kan bruke den som saus.
Steik i ca 35minutter. Ønsker du sprøere skinn kan du skru opp varmen de siste minuttene.
I dag var det meir eller mindre tomt i kjøleskapet så eg måtte i fryseren og finne en pose med Wok grønnsaker men det funker fint det også. Brukte denne typen i dag
Server med ris og grønnsaker.
Det såg kjempegodt og sunt ut Ailin! :-)
SvarSlettnam!!!
SvarSlettTakk for tilbakemeldingane :)
SvarSlett